Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Nieuw Agrobs Pre Alpin Compact Bekijk groter

Agrobs Luzerne Plus

Luzerne+ bevat de ideale mix van Beierse luzerne en groene haver, waarbij de positieve voedingskwaliteiten van beide planten worden gecombineerd. Alfalfa is van nature de perfecte leverancier van essentiële aminozuren en mineralen. Groene haver, een grassoort, wordt kort na de bloei geoogst, voordat het zetmeel in de pit wordt opgeslagen. Aan groene haver worden veel positieve eigenschappen toegeschreven: ze versnellen de stofwisseling, reguleren de spijsvertering en versterken het immuunsysteem.
 
Luzerne+ levert door zijn uitgebalanceerde mix van 4:1 (alfalfa/groene haver) hoogwaardige, met warme lucht gedroogde ruwe vezels in gehakte vorm. Luzerne+ kan voorzien in een grotere behoefte aan hoogwaardige aminozuren, bijvoorbeeld in spieropbouwende fasen. Luzerne+ is dankzij het lage zetmeel- en suikergehalte ook geschikt voor gevoelige paarden en kan naar behoefte in de dagelijkse paardenvoeding worden gebruikt.

Voeradvies: 100 tot 500 gram per 100 kg lichaamsgewicht afhankelijk van prestaties.

Bevat: Luzerne en snijhaver.
Ruw eitwit: 9,5%, Ruw Vet: 2%, Ruwe celstof: 34,8%, Ruwe as: 5,2%, Zetmeel: 0,31%, Suiker: 2,19%, Fructaan 1,75% Bevat geen molasse. Graanvrij.

€ 21,15 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkAgrobs
Inhoud15000 gram
Week van verzendingHI Wordt verzonden in week 3 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)