Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Equi-N-icE Cooling Sok Bekijk groter

Equi-N-icE Cooling Sok

Met Equi-n-Ice producten kunnen kneuzingen en ontstekingen van spieren, pezen en gewrichtsbanden behandeld worden. Het Equi-N-Ice koelsysteem is gebaseerd op een unieke, gepatenteerde koelingsmethode, waarbij door een snelle verdamping koeling optreedt. Er wordt daarbij warmte onttrokken aan het weefsel van het paard. Dit in tegenstelling tot gangbare producten die alleen de oppervlakte koelen.

Equi-N-ice is effectief bij builen, verstuikingen, blauwe plekken of gewoon om je paard lekker koel te houden. Het is geschikt om overal en altijd te gebruiken, inclusief voor en na wedstrijden. Equi-N-Ice werkt snel.

Dit paar sokken is perfect voor pezen na het werk, of ontsteking na een blessure. De unieke high-tech, 4-way stretch-stof zorgt voor een perfecte pasvorm zonder gevaar van aanspannen tijdens het drogen. Ze kunnen ook worden bijgeknipt en gebruikt onder elke peesbeschermer die luchtstroom mogelijk maken om de verdampingskoeling mogelijk te maken. Ze zorgen voor 1-2 uur koeling en met de juiste zorg kunnen ze worden gewassen en opnieuw worden gebruikt. De uitgerekte maat is 60 cm.

€ 11,40 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkEqui-N-Ice
Kleurenwit
Matenone size
Inhoud1 Stuks
Verwachte levertijdIn 5 tot 9 werkdagen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...