Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Equimin Bekijk groter

Equimin

EQUIMIN natuurlijke bescherming tegen vliegen bestaat bijna helemaal uit natuurlijke bestanddelen. Het zorgvuldig samengestelde recept wordt regelmatig volgens de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen getest en wordt aan de actuele milieuwetgevingen aangepast. EQUIMIN beschermt minimaal 6 uur tegen vervelende vliegen. EQUIMIN is onder normale omstandigheden bestendig tegen zweet en water. 

EQUIMIN is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen die strenge kwaliteitscontroles zijn ondergaan.
De EQUIMIN-flessen zijn navulbaar en de sproeikop is herbruikbaar. Er zijn geen onnodige emulgatoren toegevoegd. Vergeet niet goed te schudden voor het gebruik van EQUIMIN.

Toepassing:
EQUIMIN dient dun op de te beschermen plaatsen worden gesprayd of met een spons worden aangebracht. Voor een goede werkzaamheid bij weidegang, kort laten intrekken en drogen voordat het paard gaat rollen. De lichte geur vervliegt na enige minuten, waarna EQUIMIN geurneutraal is. 

Bij eczeempaarden die zich al open geschuurd hebben, dient EQUIMIN pas aangebracht te worden als de wond genezen is. Anders kunnen de natuurlijke olieen een onaangenaam brandend gevoel veroorzaken op de open huid. Het product niet op slijmvliezen aanbrengen.

Dit product is niet beschikbaar voor klanten welke het in nederland willen gebruiken. U kunt dit product uitsluitend bestellen via de klantenservice voor gebruik in het buitenland.  Voor gebruik in nederland adviseren wij Z-Itch.

€ 21,20 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkStassek
Inhoud500, 750, 2000, 5000, 10000 ml
Week van verzending34