Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Brinicombe Think Pink Bekijk groter

Brinicombe Think Pink

Als het dieet uit balans is, zal het paard niet optimaal presteren. Het spijsverteringssysteem van het paard kan ook van slag raken door een druk wedstrijdschema, stress of hard werken. Hierdoor kan de conditie, prestaties en gezondheid worden beïnvloed.
Think Pink zorgt ervoor dat je paard het toppunt van gezondheid is en blijft.  De formule bevat breedspectrumvitaminen en mineralen  en pure lijnolie voor de conditie van de vacht. 

Think Pink bevat ook probiotica dit zorgt ervoor dat meer van de levende gistcellen die door het paard worden ingenomen, de achterste darm bereiken. Hierdoor is het veel effectiever bij het ondersteunen van de gezondheid van het spijsverteringsstelsel dan andere supplementen. Bevat daarna zuurbuffers om een ​​gezonde pH in de darm te behouden; vooral belangrijk wanneer het paard gestrest kan raken door wedstrijden, reizen enz.

Een veelzijdig, geconcentreerd poeder; kan worden gebruikt als een breedspectrumsupplement op lange termijn of als een ‘pick-me-up’ op korte termijn zonder het paard heet te maken. Wanneer dagelijks gevoerd is 25 gram voor een pony of 50 gram voor een paard genoeg.  Als 'pick-me-up' raden we aan om de dosis te verdubbelen. 

Think Pink is één van de meest prijsbewuste balancers in de markt. Een verpakking van 2 kg is genoeg voor 40 dagen dagelijks voeren. 10 kg voor zelfs 200 dagen/6,5 maand.

€ 21,56 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkBrinicombe
Inhoud2000, 10000 gram
Week van verzending46