Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Topspec Senior Feed Balancer Bekijk groter

Topspec Senior Feed Balancer

De Senior Feed Balancer werd samengesteld voor oudere paarden. Dit product combineert de voordelen van een voedingsbalancer met een supplement voor de gewrichten. Deze balancer bevat de wetenschappelijk aanbevolen dagelijkse hoeveelheid glucosamine om een goede beweeglijkheid te handhaven.  Het bevat alle (micro)voedingsstoffen die een ouder paard nodig heeft.De balancer is extra smakelijk zodat ook moeilijke eters dit product niet zullen kunnen weerstaan.

Wanneer paarden ouder worden, neemt de ontwikkeling van hun spieren, bovenlijn en conditie meestal af. Senior Feed Balancer helpt dit tegen te gaan. Deze mooie formule, stelt oudere paarden in staat om veel meer voedingsstoffen uit hun voer te halen. Normaal gesproken betekent dit dat ze minder krachtvoer moeten eten met alle positieve gevolgen van dien. Wanneer paarden meer ruwvoer en minder krachtvoer eten, worden hun uitwerpselen doorgaans ook steviger.

Ook voor oudere paarden die niet meer in staat zijn voldoende te eten, is de Senior Feed Balancer om die reden ideaal. Hiernaast helpt dit product ook oudere paarden met stress (bv. verandering van routines, beperkte weidegang, verlies van een metgezel, herstelling van ziekte,…). 

Voeradvies is 500 gram voer voor een paard van ongeveer 1.65 hoog. 

Het product bevat: Olie: 5.5% Eiwitten: 25.0% Vezels: 8.5% DE MJ/kg: 12.5 Zetmeel: 8.5% Calcium: 2.4% Magnesium: 0.6% Vitamine E IE/kg: 1.500 Biotine mg/kg: 30.0

€ 64,40 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkTopspec
Inhoud15000 kg
Week van verzending46