Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Science Supplements ProKalm Liquid Bekijk groter

Science Supplements ProKalm Liquid

ProKalm is een innovatief supplement dat paarden en pony's helpt om optimaal te presteren en de concentratie kan bevorderen. Snelwerkend en effectief supplement met resultaten in slechts 30 minuten na voeding. Een unieke combinatie van kruidenextracten en aminozuren en bevat geen valeriaan, magnesium of tryptofaan. ProKalm kalmeert niet en heeft geen invloed op het lopen of de prestaties. ProKalm is perfect om paarden "de scherpe randjes" er af te halen. Bij matige en hoge inname is ProKalm geschikt voor meer veeleisende situaties. ProKalm kan naar behoefte worden gevoerd, hetzij voor een geïsoleerde situatie, zoals wedstrijden, of kan dagelijks worden gevoerd.

ProKalm kan het beste regelmatig via het voer worden gegeven. De effecten van een enkele voeding kunnen binnen 30 minuten beginnen en tot 8 uur aanhouden. De gegeven hoeveelheid kan worden gevarieerd om het gewenste effect te krijgen. Sommige paarden hebben een hoger dosis nodig dan andere. 

€ 12,58 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkScience Supplements
Inhoud60 ml
Week van verzendingWeek 6. Dit product kan in januari 2021 vertraging oplopen als een gevolg van de Brexit. We adviseren om tijdig te bestellen.