Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Nieuwe producten

Bekeken producten

Life Data Compose 2x Calmer

Compose 2x is een geconcentreerde kalmerende brokje voor paarden die vatbaar zijn voor angst of prikkelbaarheid zijn in stressvolle situaties. Omdat Compose geen stoffen of ingrediënten bevat die tot sedatie of verlies van alertheid leiden, is het een heel veilig alternatief voor het gebruik van kalmerende middelen.

Veel paarden zijn gevoelig voor activiteiten waarbij stress om de hoek komt kijken. Zoals het laden van een trailer, de hoefsmid, veterinaire keuringen, showen, verlatingsangst en andere stressvolle situaties. Compose bevat tryptofaan, thiamine en magnesium die het paard kalmeren en tegelijkertijd alert en responsief houden. Tryptofaan is een bouwsteen voor de productie van serotonine in de hersenen. Serotonine reguleert de stemmingsbalans en is verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwsignalen door de hersenen. Thiamine speelt een rol bij zenuwoverdracht en is belangrijk bij het beheersen van hyperactiviteit. Magnesium is belangrijk voor het handhaven van de juiste zenuwtransmissie en spierfunctie. Compose biedt mentale kalmte zonder de negatieve bijwerkingen van kalmerende middelen.

Voor gebruik voorafgaand aan activiteiten:
Geef 85 gram per 450 kg lichaamsgewicht toe op een lege maag (voor het krachtvoer). Na toediening van Compose 1 tot 3 uur wachten voorafgaand aan activiteiten.

Voor langdurig onderhoud:
Geef eenmaal per dag 85 gram per 450 kg lichaamsgewicht  bij het voer.

€ 39,47 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkLife Data
Inhoud500, 2000, 2x 2000 gram
Week van verzendingvoor de Life Data producten is 20.

Accessoires