Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Polite Reflective Adjustable Leg Bands

Deze reflecterende beenbeschermers kunnen direct op het been aangebracht worden, maar passen ook over strijklappen. Ze zijn gemaakt van duurzaam en sterk, maar zacht EN471 reflecterend, fluorescerend, waterafstotend materiaal en zijn voorzien van een 5 cm brede reflecterende band in ruitpatroon.

De beenbeschermers zijn getest door Endurance en Trec ruiters. Uit de tests bleek dat de beenbeschermers goed bleven zitten, geen problemen gaven en goed zichtbaar waren op afstand. We hebben er rekening mee gehouden dat beenbeschermers nogal modderig kunnen worden. Deze beenbeschermers kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden of in een emmer met sop.

Als een paard deze beenbeschermers om alle 4 de benen draagt, is het een echte blikvanger. De beweging van de paardenhoeven is een fantastisch gezicht. Wij adviseren dan ook de aanschaf van twee paar omdat het de zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. De beenbeschermers sluiten met klittenband, zodat ze passen bij zowel een showpony van 1.10 m als een Clydesdale van 1.85 m. Knip het gedeelte van het klittenband dat niet nodig is gewoon af. Verkrijgbaar per 2 stuks in één verpakking.

Artikel op voorraad en verzonden binnen 24 uur!

€ 18,90 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Product details

MerkPolite
KleurenYellow
MatenOne Size
Verwachte levertijdTussen de 3 en 13 werkdagen
Path: > > > Polite Reflective Adjustable Leg Bands